Dartvereniging Urk "De Rake Gooier"
Dartvereniging Urk "De Rake Gooier" - Logo
News Report

Darters Twenty Six kennen vliegende start in Hoofdklasse

Geschreven door: redactie, 05-11-18

SuperLeague

5-11-2018

 De laatste tijd is er bijzonder veel goed nieuws te melden vanuit dartend Urk! Naast de uitzondelijke prestaties van Geert Nentjes, kent Twenty Six een vliegende start in de Hoofdklasse van de SuperLeague. Na vier gespeelde wedstrijden staat het team van Captain Dirk Schenk op plek twee op de ranglijst. In de stoutste dromen is dit scenario vooraf niet voorgekomen. Wel moet gezegd worden dat Schenk tot nu toe beschikt over een volledig team. De sterkste opstelling zorgt op dit moment voor de doorslag op cruciale momenten in de wedstrijden. Tevens moeten de aller zwaarste wedstrijden nog komen. 

De Zwaantjes
Des al niettemin wordt er zeer goed gegooid. Ook in de verre uitwedstrijd in Eindhoven afgelopen zaterdag. Er werd afgerekend met B&S de Zwaantjes welke in de onderste regionen terug te vinden is. Vakkundig werden de gastheren met 2-8 verslagen. Ron Meulenkamp was de sterspeler van de dag met oa. 7x 180. Ook Pieter Romkes en Dirk Schenk drukten een belangrijke stempel op de wedstrijd. Samen met Daniel Brouwer wonnen beide Urkers een belangrijke koppelwedstrijd. Hierdoor werd de partij definitief over de streep getrokken.

Zaterdag thuis
Aanstaande zaterdag mag het Urker dartteam zich opmaken voor de zwaarste wedstrijd tot nu toe. Dan komt Team Winsum Sneek, de nummer drie van de ranglijst naar Urk. Eindelijk staat er dus, na drie verre uitwedstrijden, weer een thuiswedstrijd op het programma. Grote namen als Jan Dekker, Danny Noppert en Rick Hofstra zullen afhankelijk van hun programma, hun entree maken aan de vormtweg. Reden genoeg voor het thuispubliek om Twenty Six weer massaal te steunen. De gasten van de vorige uitwedstrijd zijn nog amper bekomen van wat hun op Urk in de eerste wedstrijd overkomen is. Voor Winsum echter zullen namen als Geert Nentjes, Pieter Baarssen, Ron Meulenkamp, Dirk van Duijvenbode, aan het roer Dirk Schenk en het massale publiek ook reden tot extra scherpte vereisen. De dartliefhebber mag dit gegarandeerde spektakel natuurlijk niet missen! De wedstrijd begint zoals gewoonlijk om 13:00 uur. Niet geheel onbelangrijk: het parkeren is weer gratis.  

Open Urk 2018!

  • Winnaar Ron Meulenkamp
  • 2e plek verliezersronde: Rudolf Timmermans
  • 2e plek winnaarsronde Maartendirk Woord
  • 3e van de winnaarsronde: Geert Hemelrijk (l) en Marco Hoorn
  • Winnaar verliezersronde: Daniel Brouwer
  • Verliezersronde 3e plek
  • 3e plek verliezersronde
  • 170 finish voor De Duif en Ron

Seizoen overzicht!

Wat Wanneer Waar?

Contact lijst

Maarten Meun

Maarten Meun
06-133 24 057
Stuur een bericht

Herman Post

Herman Post
06-539 79 220
Stuur een bericht

Gerwin Vlot

Gerwin Vlot
06-410 42 763
Stuur een bericht

Dartinfo.nl

Open urk 2016 Foto

Weer

Urk, nl

Zonnig

Zonnig

9 MPH ESE
58% humidity

29°C

di

26°C
20°C

wo

20°C
16°C

do

19°C
14°C

vr

22°C
13°C