Dartvereniging Urk "De Rake Gooier"
Dartvereniging Urk "De Rake Gooier" - Logo
News Report

FDD bestuurs perikelen

Geschreven door: Redactie, 16-08-18

16-8-2018

Zoals iedereen wel meegekregen heeft, is er een bestuurscrisis bij de Flevoland Darts Divisie. Omdat vanuit onze vereniging vier teams actief zijn binnen deze dartbond, hier de stand van zaken op dit moment.

Doordat Robin Draaisma (wedstrijdleiding) 6 augustus jl. uit het bestuur is gestapt doordat hij een onwerkbare samenwerking met de nieuw gekozen bestuursleden ervaarde, is de crisis ontstaan. Een opeenstapeling van (mis)communicatie/onenigheid in de aanloop naar het nieuwe seizoen toe, zorgden voor zijn keuze tot aftreden.


Het overgebleven bestuur (voorzitter Jaap van Hooven, penningmeester Sandra Gebben en secretaris Joel Leijen) plande daarom snel een 'Extra Ledenvergadering'. Deze vond afgelopen woensdagavond plaats. Op deze vergadering is het zittende bestuur uit haar funtie ontheven door een stemming van de FDD leden (30 voor afzetten, 18 tegen afzetten en één blanco). 

Er is toen besloten om, met het oog op de naderende competitie, een interim bestuur te benoemen. Zij gaat voor het opstarten van het aankomende seizoen 2018-2019 zorgen. Nadat de competitie opgestart is, zal er een ALV ingepland worden. Tot die tijd kunnen kandidaten zich anmelden voor een bestuursfuntie. Op deze ALV zal er uit de kandidaten een nieuw bestuur gekozen worden.


Het interim bestuurbestaat uit:

* Jan Kluin
* Erik Deegens
* Joël Leijen (tevens herkiesbaar)
* Dennis van Beesten
* Anoeschka Kuipers
* Sandra Gebben (tevens herkiesbaar).

Inschrijven nieuwe seizoen?

Schrijf je hier in voor het nieuwe FDD seizoen: https://www.teambeheer.nl/insc...
(FDD site: flevodivisies.nl/)

Op zondag 19 augustus 23.59 uur sluit de inschrijving voor het nieuwe seizoen. Daarna is geen mogelijkheid meer om in te schrijven.   


3 Views

Open urk 2016 Foto

Open Urk 2018

Open Urk 2018: wie doen er mee?!

Laat zien!

Seizoen overzicht!

Wat Wanneer Waar?

Open Urk 2018

!!! Schrijf mij in !!!

Inschrijven Open Urk 2018

Dartinfo.nl

Weer

Urk, nl

Lichte regen

Lichte regen

11 MPH ESE
81% humidity

3°C

wo

4°C
1°C

do

4°C
3°C

vr

6°C
4°C

za

6°C
-3°C