Dartvereniging Urk "De Rake Gooier"
Dartvereniging Urk "De Rake Gooier" - Logo
News Report

Gezellige seizoen afsluiting en prijsuitreiking / Dirk Schenk clubkampioen van b-poule

01-07-18

Dirk Schenk en Pieter Baarssen

1-7-2018

Afgelopen zaterdag werd er nog één wedstrijd gespeeld. Deze ging om het b-clubkampioenschap. De winnaar van de Vloettax dinsdag competitie, lub Kramer tegen de winnaar van de Schol zaterdag competitie Dirk Schenk. Kramer kon zijn titel niet prolongeren en Schenk is dus de nieuwe b-clubkampioen. De prijzen werden zaterdag gelijk verdeeld. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue.


Lub Kramer kwam goed uit de startblokken. De eerste set kon zijn kant opvallen was het niet dat Schenk goed weerstand bood. Ondanks een nette 15-darter van Kramer was het Schenk die met een mooie 120 finish de eerste set met 3-1 won. De tweede set begon goed voor Kramer. Hij wist 100 uit te gooien voor de eerste leg. Schenk had hier een goed antwoord op. 156 ging net mis, maar hierna wist hij te finishen met 18 darts. Ook de laatste twee legs in deze set gingen naar Schenk. Er werd kort gepauzeerd om vervolgens kort terug te komen. Kramer gooide niet genoeg meer om het Schenk moeilijk te maken. Met 3-0 pakte Dirk ook de laatste set. Een knappe prestatie op een mooi seizoen.

De prijsuitreiking leverde een mooie foto op. De eerder clubkampioen a-kampioen geworden Pieter Baarssen, poseert met de kersverse b-kampioen Dirk Schenk. De dartvereniging kan terugkijken op zeer geslaagd seizoen. Op sportief vlak zagen we dat Twenty Six kampioen van de overgangsklasse geworden is en dus promoveert naar het hoogste niveau in Nederland. Ook op regionaal gebied is er veel gewonnen. De beker van de Flevo Divisie ging naar DVU 72, terwijl het kampioenschap in de hoogste divisie van deze bond naar DVU 4 ging. Double Trouble promoveerde naar het hoogste niveau door kampioen te worden. In de Dartbond van Almere was het Vloettax doe kampioen werd van de ere divisie. Dit is de eerste keer en geeft aan dat er op een steeds hoger niveau gegooid word.
Voor nu een goede vakantie en tot volgend seizoen. Iedereen bedankt voor de inzet en complimenten. Begin september zullen we weer beginnen, houd de website/Facebook/Twitter/Instagram in de gaten!

 

Open Urk 2018!

  • Winnaar Ron Meulenkamp
  • 2e plek verliezersronde: Rudolf Timmermans
  • 2e plek winnaarsronde Maartendirk Woord
  • 3e van de winnaarsronde: Geert Hemelrijk (l) en Marco Hoorn
  • Winnaar verliezersronde: Daniel Brouwer
  • Verliezersronde 3e plek
  • 3e plek verliezersronde
  • 170 finish voor De Duif en Ron

Seizoen overzicht!

Wat Wanneer Waar?

Contact lijst

Maarten Meun

Maarten Meun
06-133 24 057
Stuur een bericht

Herman Post

Herman Post
06-539 79 220
Stuur een bericht

Gerwin Vlot

Gerwin Vlot
06-410 42 763
Stuur een bericht

Dartinfo.nl

Open urk 2016 Foto

Weer

Urk, nl

Zonnig

Zonnig

9 MPH ESE
58% humidity

29°C

di

26°C
20°C

wo

20°C
16°C

do

19°C
14°C

vr

22°C
13°C