News Report

News Report

Start competitie: 3 september, alleen voor leden

27-08-20 | Competitieleiding

27-8-2020

Aankomende dinsdag 1 september starten we de Bakkerij Brouwer competitie weer op.  De zaterdag hierop, 5 september, zal de Schol competitie weer aanvangen.

Omwille van de huidige corona omstandigheden zal dit seizoen een paar kleine aanpassingen kennen. 
Uitgangspunten van deze aanpassingen zijn: voorkomen dat het té druk wordt in het clubgebouw, en zorgen dat de komende competitie vooraf geen onduidelijkheden kent mochten er maatregelen opgelegd worden.

• Beide competities zullen alleen toegankelijk zijn voor leden van onze vereniging. Ook zal ons clubgebouw alleen toegankelijk zijn voor leden. We gaan hierop handhaven vanaf 3 september. 
• De competitie telt 39 speelronden waarbij 75% van het aantal gespeelde ronden per speler meetelt voor de eindstand. 
LET OP: mocht de aankomende competitie vanuit overheidsmaatregelen stilgelegd worden voor een bepaalde periode, dan zullen de Play-Offs geannuleerd worden. Aan het einde van de competitie zal een gereduceerd aantal speelronden (meer dan 75%, we maken binnenkort bekend hoeveel in welk geval) meetellen voor de eindstand. 
Degene die dan de ranglijst aanvoert is kampioen van zijn competitie. Beide competitiekampioenen nemen het dan tegen elkaar op voor het CLUBKAMPIOENSCHAP, indien het twee verschillende spelers betreft. Er zal in dit geval niet voor het B-CLUBKAMPIOENSCHAP gespeeld worden.

5 Views - Last updated: 28-01-21