News Report

News Report

๐ŸŽฏ Twee belangrijke potten voor darters TwentySix๐ŸŽฏ

16-01-20 | redactie

16-01-2020

Er breekt een belangrijke periode aan voor het Urker SuperLeague team Twenty Six. Op eigen bodem volgen twee wedstrijden die het verschil kunnen maken in de competitie. De Urkers staan momenteel op een prima 5e plek op de ranglijst. Deze middenpositie moet verdedigd worden om zeker te zijn van lijfsbehoud op het hoogste niveau van Nederland.

Aanstaande zaterdag treft het team van captain Dirk Schenk Red Alert uit Tilburg. De gasten uit het zuiden staan slechts één plekje lager dan de gastheren. Het beloofd dus een mooie pot te worden om de dure punten. Urk moet het doen zonder Dirk van Duijvenbode en Derk Telnekes. Beide spelers hebben verplichtingen in Duitsland waar de Q-School afgehandeld wordt dit weekeinde. Voor de rest kan Schenk beschikken over een compleet Urker aanbod. Alleen Maarten Dirk Woord moet zien of hij op tijd alle visjes op het droge heeft.

De week erop, 25 januari, staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma voor de Urker darthelden. Dan komt de huidige één-na-laatst op bezoek: deDartshop.nl. De Eindhovenaren hebben een zware reis én zware pot voor de boeg, dat is een ding wat zeker is.

De wedstrijden vangen zoals gewoonlijk aan om 13:00 uur Urker tijd. Er wordt gerekend op onze trouwe supporters! Ook gratis parkeren is weer gerealiseerd, waardoor gasten van buiten Urk iets meer te besteden hebben in ons nederige clubhuisje.