Dartvereniging Urk "De Rake Gooier"
Dartvereniging Urk "De Rake Gooier" - Logo
News Report

Twenty Six ongeslagen na eerste competitiehelft!

23-01-18

32-1-2017

Afgelopen zaterdag won het team van captain Dirk Schenk met overtuiging van Café de Dissel. Het betrof de laatste wedstrijd in de eerste competitiehelft van de Superleage. Na de winst staat Twenty Six met kop en schouders bovenaan en is ongeslagen tot nu toe.

De Round Robin verliep prima voor het Urker dartteam. Met 9-4 werd deze teamronde winnend afgesloten. Ron Meulenkamp gooit een uitstekend seizoen in Urker dienst, en won ook vandaag met overmacht zijn singlepartij. Dirk Schenk starte vervolgens stroef in zijn wedstrijd, maar kwam uiteindelijk in zijn spel en won met 4-1. Pieter Baarssen kende minder geluk. Ondanks goed spel wist zijn tegenstander elke keer dichtbij te blijven. Op 3-3 was het de Dissel die aan het langste eind trok. Daniel Brouwer wist de laaste single nipt met 4-3 naar zich toe te trekken en bracht de stand op 4-1 in het voordeel van Urk.

Traditioneel zijn de koppelwedstrijden ijzersterk van Twenty Six. Ook vandaag was dit weer het geval. Daniel en Ron brengen de stand al snel op 5-1. Ook Schenk en Baarssen laten zien dat in vorm zijn, en winnen hun single met 3-1. Op dat moment is de winst een feit. Als ook de laatste twee koppelwedstrijden winnend afgesloten worden, kan er een feestje gevierd worden. Invaller Maarten Dirk Woord maakt de overwinning nog mooier. Hij won namelijk de afsluitende single wedstrijd. Woord kwam na een achterstand sterk terug en liet zien voor zijn plekje te knokken.

Met 8 punten los mag Twenty Six zich langzamerhand opmaken voor een kampioenschapsfeestje. Aanstaande zaterdag wordt er weer thuis gespeeld. Dan komt Café op de Hoek langs. Het is de hekkensluiter uit de competitie. Toch moet alles weer op scherp gezet worden door de captain om voor onderschatting waken. De wedfstrijd begint om 13:00 uur in Clubgebouw De Rake Gooier aan  vormtweg 7h.

Open urk 2016 Foto

Contact lijst

Maarten Meun

Maarten Meun
06 133 24 057
Stuur een bericht

Gerwin Vlot

Gerwin Vlot
06-410 42 763
Stuur een bericht

Meindert de Boer

Meindert de Boer
06 291 15 973
Stuur een bericht

Dartinfo.nl

Weer

Urk, nl

Geheel bewolkt

Geheel bewolkt

16 MPH WSW
65% humidity

22°C

zo

20°C
18°C

ma

20°C
15°C

di

22°C
17°C

wo

23°C
17°C