Dartvereniging Urk "De Rake Gooier"
Dartvereniging Urk "De Rake Gooier" - Logo
News Report

Update: UK Open gaat door!

01-03-18

1-3-2018

Update 2-3-2018 18:25 uur: Geert verliest helaas van Pilgrim met 6-4. Nentjes behaalde zijn niveau niet en kwam daarom net iets te kort! Dirk van Duijvenbode is wel door naar vanavond (wist op Norris, 6-4)! Hij treft Adrian Lewis!

Update 2-3-2018 08:00 uur: De PDC heeft bekend gemaakt dat het UK Open vandaag gewoon door gaat. Eerder was het nog onzeker of het precieuze turntoernooi in Engeland door het slechte weer door kon gaan. 7 deelnemers hebben zich tot nu toe afgemeld. Updates over de prestaties van Geert Nentjes en Dirk van Duijvenbode volgen hier.

Het zijn uitzonderlijke dagen in de dartwereld. Niet vaak hoor je van afgelastingen in de sport door weersomstandigheden! Nadat donderdag de Premier League afgelast werd, lijkt de doorgang van  het UK Open in gevaar te komen. Deze staat komend weekeinde in de planning.

Dat zou betekenen voor Geert Nentjes dat zijn belangrijkste optreden tot nu toe ook uitgesteld wordt. Een domper dus voor ons dartlid, die zich afgelopen periode knap geplaatst heeft voor het hoofdtoernooi. Winterse omstandigheden zorgen er nu dus voor dat het toernooi wellicht afgelast wordt. Via Dartfreakz.nl is te lezen dat Dirk van Duijvenbode inmiddels op locatie is aangekomen. Geert waagt zich inmiddels ook een weg naar de dartlocatie van het UK Open.(http://www.dartfreakz.nl/blog/...) Dirk van Duijvenbode heeft inmiddels een bye aan het slechte weer te danken. McGowan, de tegenstander van Dirk, heeft zich afgemeld bij de organisatie.

Meer updates over het toernooi en de prestaties van de Urker darters volgen als er meer nieuws is.

Tot die tijd kan er natuurlijk altijd in ons clubgebouw gedart worden. Hier geen last van de winter. Uitval van de kachel zorgde er afgelopen dinsdag niet voor dat er overgegaan moest worden tot afgelasting! Nadat de kachel gefixt was, duurde het nog 2 uur voordat het 20 graden was in het clubgebouw. De prestaties waren er echter niet minder om.

Aanstaande zaterdag is er weer competitie en is iedereen van harte welkom! Aanvang 17:00 uur.

Seizoen overzicht!

Wat Wanneer Waar?

Contact lijst

Maarten Meun

Maarten Meun
06 133 24 057
Stuur een bericht

Gerwin Vlot

Gerwin Vlot
06-410 42 763
Stuur een bericht

Meindert de Boer

Meindert de Boer
06 291 15 973
Stuur een bericht

Dartinfo.nl

Weer

Urk, nl

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt

19 MPH SW
73% humidity

20°C

do

20°C
18°C

vr

16°C
13°C

za

15°C
12°C

zo

11°C
4°C