News Report

News Report

We gaan weer beginnen!

11-07-20 | Competitieleiding

11-7-2020

Beste dartvrienden! 

Na 4 lange maanden gesloten te zijn geweest, gaat ook onze club weer open! Vanmiddag zal gestart worden met een ware Corona Summer Cup competitie, welke over de komende 8 zaterdagen gespeeld zal worden.

Voor we dit uitleggen, een korte terugblik op afgelopen periode. We hebben niet stil gezeten. Het clubgebouw heeft onderhoud gehad in de vorm van nieuwe vloerbedekking bij de banen 1 tot 6. Me willen Gerrit Maarten Vrolijk hier hartelijk bedanken voor de sponsoring! Ook de verlichting op baan 1-6 is vervangen. De speciale anti-schaduw lichtsystemen van Ron Meulenkamp zijn geweldig. De eerste reacties waren zeer positief, en daarom willen we ook Ron hartelijk danken voor deze mooie vooruitgang! Ook alle lotenkopers willen we bedanken! Vele zaterdagen is er via YouTube aan het rad gedraaid. Dit heeft een leuk centje opgeleverd voor onze vereniging, iedereen hartelijk dabnk!

En dan nu: Lets Play Darts! We spelen 8 rondes, elke zaterdag één. Het format zal hetzelfde zijn als jullie gewend zijn in de normale zaterdagcompetitie. Op 29 augustus zal de laatste ronde gespeeld worden. De beste 7 resultaten tellen mee voor de eindstand. De winnaar mag zich corona kampioen 2020 noemen en ontvangt een mooie beker. Wil je vanmiddag meedoen? We starten om 17:00 uur. Voorinschrijven is verplicht: http://www.rakegooier.nl/inschrijven.asp. Deelname is gratis. Wil je aanspraak maken voor het coronakampioenschap, dan moet je wel lid zijn. Lid worden kan aan de bar in ons clubgebouw.

Dan nog even de corona-regels: onder het darten hoeft niet de 1,5 meter afstand regel gehandhaafd te worden. Ben je niet aan het darten? Dan geldt wel de 1,5 meter afstand!

4 Views - Last updated: 28-01-21