News Report

Onofficiële eindstand Bakkerij Brouwer competitie

News Report

Op naar een nieuw seizoen, huidige maar snel vergeten!

17-05-20

17-5-2020

De competitie 2019/2020 zit er definitief op. Inmiddels is iedereen op de hoogte van de beslissing van het bestuur om de lopende competities van dit seizoen te annuleren . Over de beweegredenen zullen we het maar niet meer hebben.

Feit is dat een zeer spannend seizoen als een nachtkaars uitdooft, en een veel mooier einde verdiende! Bijgevoegd de plaatjes die nog getuigen van een hevige machtsstrijd in de zaterdagcompetitie bijvoorbeeld. Het zou hét seizoen van Jan Visscher moeten worden. Directe concurrent Maartendirk Woord voelde de hete adem in zijn nek. Als een Badr Hari die vroegtijdig door een blessure afhaakt in het heetst van de strijd tegen Rico, eindige ons seizoen ook zonder echte winnaar tussen die twee .

Daarom maar een paar fictieve 'kampioenen' in de 'eind' stand. Dit is eigenlijk niet nodig om iedereen in september(?) weer gedreven en scherp aan de start van het seizoen te zien staan. Een ding is zeker, volgend seizoen zal er nog harder om de hoofdprijs gestreden worden in de interne competitie!

Deze week hopen we meer nieuws te krijgen over de besluitvorming omtrent het wel of niet open mogen vanaf 1 juni. Als het wel mag, zal het in aangepaste vorm zijn. We houden jullie op de hoogte!

Onofficiële eindstand Schol competitie