News Report

News Report

Rake Gooier Corona nieuws

13-03-20 | Secretaris

13-03-2020

Naar aanleiding van de ontwikkelingen van de verspreiding van het Corona virus, het volgende. 

Wij laten vooralsnog de deuren van ons clubgebouw gewoon open. De interne competities tellen een dusdanig deelnemers aantal, dat het ons niet nodig lijkt om deze op dit moment af te gelasten.

Wel hebben de bonden, waarbinnen onze teams uitkomen, besloten maatregelen te nemen. 

NDB
Zo heeft de NDB besloten tot 31 maart geen SuperLeague wedstrijden te laten spelen. Dit houdt in dat de thuiswedstrijd van Twenty Six op 21 maart tegen Fantastic Weert uitgesteld word.

FDD
De Flevo Divisie (DVU 4, 72 en Double Trouble) heeft besloten vanaf 16 maart tot 31 maart alle competitiewedstrijden uit te stellen. Dit houdt in dat alle wedstrijden die deze week gepland staan, nog gewoon doorgaan.

DBA
Dartbond Almere (Vloettax) heeft aangegeven alle competitiewedstrijden vanaf 23 maart tot 31 maart uit te stellen. Ook hier geldt dus dat de wedstrijd van vanavond gewoon doorgaat.

Rest ons nog te zeggen dat we aanraden om af te zien van handen schudden en ander lichamelijk contact. Dit houdt concreet in dat we afraden om een winstpartij in een koppelwedstrijd uitbundig te vieren met een omhelsing. Vooralsnog gaan we nog niet tot het advies over om de 'Ronaldo' na te laten na een uitzonderlijke prestatie.